منوی محصولات
سبد خرید - 0 مورد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کیک هویج و دارچین به همراه دستور تهیه و مواد تشکیل دهنده

دستور تهیه کیک و هویج و دارچین

بهترین دستورالعمل های شیرین برای / کیک ها / مهمانی ها / غذای عید و روز جشن می توان کیک هویج و دارچین را معرفی نمود .
کیک هویج کلاسیک – یک دستور کیک هویج مرطوب با طعم باورنکردنی هویج شیرین با ادویه جات. یک دسر عید سنتی.

یک دستور خانگی و آسان کیک هویج برای یک کیک فوق العاده مرطوب که از ابتدا درست شده است. این کیک هویج سنتی لطیف و کاملاً ادویه ای و با شیرینی متعادل است. این دستور تهیه کیک هویج از نظر طعم و مزه بسیار لذیذ است.

این بهترین دستور تهیه کیک هویج و دارچین ماست. این مورد را برای بسیاری از افراد مورد علاقه کلاسیک قرار دهید . ممکن است پس مانده ای برای آوردن به خانه نداشته باشید. این کیک پر از عطر و طعم و مرطوب است و بدون اینکه نرم شود. این کیک بسیار خوشمزه است .

محبوبیت کیک های مانند هویج و دارچین

به طور سنتی ، کیک هویج در بهار با تعطیلاتی مانند عید پخته می شود. با این حال ، از کیک هویج و دارچین لذت می برند. هنگامی که یک مغازه کوچک مورد علاقه من در محله فرانسه در آخر هفته شلوغ از کیک هویج خارج بود ، می دانستم که برای سیر کردن دندان شیرین خود باید نسخه شخصی خود را بزنم. این نوعی الهام در پشت این کیک است. من همیشه دوست داشتم یک کیک ، کلوچه یا شیرینی فانتزی درست کنم و این دستورالعمل شروع خوبی برای سازگاری است.

یکی از دلایلی که من اینقدر کیک هویج و دارچین را دوست دارم این است که ادویه های گرم کاملا با یخ زدگی و بستنی جفت می شوند. این کیک هویج به یخ زدگی احتیاج ندارد ، در واقع ، در ماه های تابستان من معمولاً دوست دارم دسرها را سبک کنم. با این حال ، افزودن یک قاشق بزرگ بستنی باقلا وانیل همان جایی است که در آن قرار دارد! بله ، من بستنی را می گیرم در حالی که بیرون هنوز گرم است.

کیک هل و هویج به همراه دارچین


این کیک کاملا ادویه ای ، سبک و مرطوب است. چیزی که من واقعاً در مورد این دستور غذا دوست دارم ، تهیه آن آسان است. آخرین کاری که می خواهم در تابستان در جنوب انجام دهم ، پخت کیکی است که به کار زیادی نیاز دارد. کیک هویج و دارچین – به کار زیادی احتیاج ندارد ، عالی است که آن را با شام در میل فرمایید .

دستور العمل ساخت

این دستورالعمل همه آنچه را که در یک کیک خوب هویج و دارچین به دنبال آن هستم را دارد. مرطوب ، دارای بافت عالی و تعادل شیرینی و ادویه جات فوق العاده ای است.
این کیک هویج از نظر طعم بسیار لذیذ است. این مقدار مناسب ادویه دارد و به طرز خارق العاده ای مرطوب و منحرف است ، بدون اینکه خیلی جمع و جور و سنگین باشد.

کیک هویج و دارچین
یک دستور کیک هویج مرطوب با طعم فوق العاده مغذی و هویج. یک دستور سنتی دسر عید با عطر و طعم باورنکردنی!


دوره: دسر آشپزی: آمریکایی کلمه کلیدی: کیک هویج ، دسر عید زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه زمان کل: 40 دقیقه خدمات: 12 کالری: 289 کیلوکالری نویسنده: جسیکا (swankyrecipes.com)

مواد مورد نیاز برای کیک هویج و دارچین

  • 4 تخم مرغ
  • 2 فنجان شکر دانه ریز
  • 3 فنجان هویج رنده شده
  • 2 فنجان آرد
  • 1 فنجان روغن نباتی
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 فنجان گردو (خرد شده (اختیاری))


دستورالعمل ها


فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب کیک را با چرب کردن کره تهیه کنید.
در یک کاسه متوسط ​​که با میکسر مجهز شده است ، شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مدت 5-4 دقیقه در حد متوسط ​​/ کم مخلوط کنید.


آرد ، بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه مخلوط کنید.
هویج و گردوی خرد شده را اضافه کنید و با دست هم بزنید.
در قالب کیک را بریزید و برای مدت 30-35 دقیقه آن را بپزید یا تا وقتی که خلال دندان به وسط آن وارد شود مرکز کیک تمیز بیرون بیاید.

قبل از بیرون آوردن از قابلمه ها اجازه دهید کیک خنک شود.


تغذیه و مشخصات کیک هویج و دارچین


کالری: 289 کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 54 گرم | پروتئین: 5 گرم | چربی: 7 گرم | چربی اشباع شده: 2 گرم | کلسترول: 55 میلی گرم | سدیم: 44 میلی گرم | پتاسیم: 200 میلی گرم | فیبر: 2 گرم | شکر: 35 گرم | ویتامین A: 5425IU | ویتامین C: 2 میلی گرم | کلسیم: 44 میلی گرم | آهن: 2 میلی گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code