منوی محصولات
سبد خرید - 0 مورد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کیک سیب و دارچین و طرز تهیه آن با گردو

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

یک کیک سیب و دارچین کاملاً آسان که از ابتدا تهیه شده است. این کیک سیب نرم و لطیف با سیب های تازه بسته بندی شده و دارای یک دارچین ترد و یک قطره شیرین کننده ی شیرین است.

جناب سیب 🍎 خوشمزه

آیا می توانیم لحظه ای راجع به کیک ساخته شده در بهشت ​​که سیب و دارچین است صحبت کنیم؟ این کیک سیب دارچین کاملاً لطیف ، اتفاق جدید من است.

کیک سیب و دارچین نرم ، شیرین و مربا مملو از سیب های تازه و آبدار است. لمس نهایی پاشیدن دارچین شیرین و لعاب شیرین است.

مواد لازم برای کیک سیب و دارچین

مواد لازممقدار لازم
آرد1 پیمانه
شکر1/2 پیمانه
شیر یا آب1/2 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
کره75 گرم
بکینگ پودرا قاشق مرباخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
دارچین برای کیک1 قاشق مرباخوری
سیب1 عدد بزرگ
کشمش1 قاشق سوپخوری
گردو خرد شده1 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه مقدار لازم

کیب و سیب و دارچین
یک کیک خانگی سیب و دارچین روی بشقاب سفید
  • کیک سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد .
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
  • کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


آیا می توانم فقط بگویم که من هرگز فکر نمی کردم کیک سیب دارچین اینقدر طعم خوبی داشته باشد. من برای بدست آوردن درست کردن این دستور کاملاً کیک پختم . و هنگامی که سرانجام به دستور برنده رسیدم ، بسیار هیجان زده شدم.

یک لقمه از این شاهکار نرم و خوشمزه را می خوردم و نفسی عمیق می کشیدم و شکر خدا . بعد از بسیاری از کیک های دارچین سیب ، من فورا فهمیدم این یکی برنده است. البته ، فقط برای اینکه مطمئن باشم مجبور شدم چند برش دیگر میل کنم.

این کیک با رطوبت معتدل طعم بی نظیری دارد .


هنگامی که برای اولین بار این کیک را امتحان کردم ، شروع به استفاده از روغن به عنوان چربی اصلی کردم. دلیل این امر این است که روغن تمایل دارد به کالاهای پخته شده رطوبت اضافه کند ، مانند کیک شکلاتی روغن زیتون یا کیک شکلاتی Malteser. من عاشق استفاده از روغن در کیک ها هستم.

اولین کیک سیب و دارچین دوست داشتنی و نرم بود و طعم آن کاملاً مشخص بود. اما لبه ها به دلخواه من کمی خشک بود. بنابراین من ادامه دادم تا ببینم کره بهتر کار می کند . در حالی که مقدار آرد و شکر را نیز کمی تغییر می دهد.

بگذارید فقط بگوییم ، اینطور نبود. اولین نسخه کره از کره ذوب شده استفاده کردم و کیک سنگین ، متراکم و عالی نبود. برای افزودن سبکی و نزدیک شدن به نسخه اصلی ، سعی کردم کره و شکر را مانند آنچه در دستور العمل دونات قند دارچین پخته شده ام انجام دهم ، خامه بزنم. بهتر بود ، اما هنوز هیچ چیزی با نسخه روغن رقابت نمی کرد.

روغن مناسب برای کیک سیب

بنابراین سرانجام ، من به روغن برگشتم ، اما کمی آرد استفاده کردم و ماست اضافه کردم تا اطمینان حاصل شود که کیک نرم ، مرطوب و هرگز خشک نیست. تاجگذاری شد برنده.

آنچه در اینجا دارید یک کیک خوشمزه است که با سیب های تازه پر شده است. این کیک دارای یک خرد شدن دارچین شکر است که پس از پخت ، ترد و خوش طعم می شود.

رویه دارچین کاملاً با تکه های آبدار و سیب ترکیب می شود. سپس ، فقط به دلیل اینکه می توانیم ، کل کیک را با یک لعاب قند شیرین دو ماده ای آب پز می کنیم. این کمال محض است.

کیک سیب خانگی

نکاتی برای تهیه کیک سیب


درست کردن این کیک سیب دارچین بسیار ساده است. فقط به یک کاسه و قاشق نیاز دارید – نیازی به همزن برقی نیست.
شما می توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید استفاده کنید . من از سیب های قرمز استفاده می کنم. لازم است سیب خود را پوست بگیرید و سپس در مربع های تقریباً 1/2 اینچی خرد کنید – هسته را دور بریزید.

sweetest menu


مواد خشک را با مواد مرطوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند – سعی کنید زیاد مخلوط نشوند.
این خرد کردن با استفاده از شکر و دارچین ساخته می شود. با استفاده از کره ذوب شده مخلوط کنید تا مانند شن و ماسه لخته شود. بالای خمیر کیک خود را بپاشید – نیازی نیست که در اینجا کامل باشید.
آن را بپزید تا طلایی شود و سیخ وارد شده در وسط آن تمیز بیرون بیاید.
لمس نهایی؟ روی کیک لعاب شیرین بپاشید و سرو کنید!

آموزش مراحل تهیه کیک سیب و دارچین

مرحله اول درست کردن کیک سیب

ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود . سپس فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.

مرحله دوم آماده سازی سیب

در این مرحله از تهیه کیک سیب و دارچین

سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.

مرحله سوم کیک سیب و دارچین

کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند . سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .

مرحله چهارم

در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید . بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.

مرحله چهارم و نهایی تهیه کیک

قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید و با قاشق خوب پهن کنید . سپس مایه کیک سیب و دارچین را افزوده و برای 45 تا 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد. ( مرحله نهایی و طرز تهیه )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code