منوی محصولات
سبد خرید - 0 مورد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

عرضه دام زنده

دام زنده

 

افزایش جمعیت جهان در دهه های اخیر و نیاز بیشتر به مواد غذایی، زمینه ایجاد تنوع را در غذا به وجود آورده و سبب شده است تا دانش های نوین در زمینه بسته بندی مواد غذایی ایجاد شوند. گوشت به عنوان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی در دسترس بشر، از این قاعده مستثنی نیست و از طرفی به دلیل فسادپذیری بالا، باید آن را به روش های مناسب بسته بندی نمود و در زمان مقتضی به بازار عرضه کرد. مجموعه عملیات بسته بندی گوشت قرمز به منظور به تأخیر انداختن فساد، بهبود خواص ارگانولپتیک، افزایش زمان ماندگاری، حمل ونقل آسان و بازارپسندی بیشتر آن است.

فناوری بسته بندی گوشت طی دو دهه گذشته به سرعت توسعه یافته است. بنابراین آگاهی از روش ها و مواد بسته بندی همانند دیگر عوامل مؤثر بر کیفیت نگهداری گوشت، ضروری است تا تصمیمات آگاهانه در زمینه انتخاب روش بسته بندی مناسب برای کاربردهای متفاوت اتخاذ شود.

 

 

دام زنده گوسفند

گوسفند زنده

 

تهیه مواد اولیه مهم ترین قسمت تولید و بسته بندی هر محصول است. زیرا تنها از مواد اولیه مناسب می توان محصول با کیفیت مطلوب تهیه کرد. گوشت قرمز، گوشت حاصل از ذبح انواع دام است. منظور از دام، گاو، گوسفند، شتر، بز و گاومیش است.

دام زنده پس از ورود به کشتارگاه صنعتی بین یک تا دو روز در محوطه انتظار کشتارگاه به سر می برد تا ضمن بر طرف شدن خستگی ناشی از حمل ونقل و معاینات دامپزشکی پیش از کشتار، به سالن ذبح انتقال یابد.

فروش گاو سرابی

پس از ذبح دام در کشتارگاه و طی شدن زمان جمود نعشی، لاشه توسط دامپزشک بازرسی شده و در صورت تأیید، مهر سبز دامپزشکی روی آن زده می شود.  و نتایج حاصل از بازرسی در فرم مخصوص یادداشت می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code