منوی محصولات
سبد خرید - 0 مورد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تزیین شله زرد با دارچین مرغوب و با کیفیت در فروشگاه

تصویر تزیین شله زرد با دارچین با اسامی اسلامی

شوله زرد : پودینگ برنج زعفرانی ایرانی و تزیین شله زرد با دارچین به همراه قیمت دارچین
پودینگ برنج زعفرانی ایرانی یا شوله زرد یک وعده غذایی بسیار محبوب در غذاهای ایرانی است. این غذا معمولاً به عنوان دسر یا یک وعده عصرانه سرو می شود اما اگر علاقه زیادی به شیرینی داشته باشید می توانید آن را به عنوان غذای اصلی میل کنید. در اینجا مطالبی در مورد شله زرد به همراه تصاویر آورده شده است .

پودینگ برنج زعفرانی ایرانی – شله زرد – چیست؟
شوله زرد یک پودینگ ایرانی است. گفته می شود که منشا آن کرمانشاه است اما در کل کشور راه خود را پیدا کرده است. امروزه شوله زرد در هر شهر ایران شناخته شده و خدمت می کند. تزیین شله زرد با موادی از جمله دارچین انجام می شود .

این پودینگ از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. به دلیل زعفران ، شول زرد می تواند تقویت کننده روحیه و انرژی باشد. برنج همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و فیبرها است.

استفاده از مواد مختلف و تزیین شله زرد به همراه دارچین

چه موقع شوله زرد سرو می شود؟


شوله زرد یک انتخاب عالی برای نذری است. در بسیاری از مراسم مذهبی ، شله زرد پذیرایی می شود. بنابراین معمولاً با الگوهای اسلامی یا نام های امامان شیعه طراحی می شود.طرح تزیین شله زرد با دارچین و نوشتن اسامی امامان .

شوله زرد در ماه رمضان به عنوان افطار ، غذایی که مسلمانان افطار می کنند نیز بسیار محبوب است.

مواد تشکیل دهنده شوله زرد چیست؟
مواد اصلی پودینگ برنج زعفران ایرانی برنج ، زعفران و گلاب است. برنج باید توانایی جذب آب کافی را داشته باشد تا به شکل موشی درآید. اگرچه غلات کامل برنج نیز می توانند خوب باشند ، اما ایرانیان معمولاً از برنج شکسته برای تهیه شوله زرد استفاده می کنند.

زعفران به شوله زرد رنگ خیره کننده ای می دهد. بهترین روش تهیه زعفران شکفته شده افزودن آب یخ زده به زعفران خرد شده و گذاشتن آن برای حدود نیم ساعت یا تا زمان ذوب شدن یخ است.

تصاویر مربوط به تزیین شله زرد با دارچین

از دارچین و آجیل برای در تزیین شوله زرد استفاده می شود ، این برای متعادل سازی طبیعت سرد برنج است.


مواد تشکیل دهنده پودینگ برنج زعفرانی ایرانی
چگونه پودینگ برنج زعفرانی ایرانی درست کنیم؟


روش بسیار ساده و در عین حال کمی وقت گیر است.

برای تهیه پودینگ برنج زعفرانی ایرانی باید بگذارید برنج نپخته چند ساعت در آب خیس بخورد. سپس آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و بگذارید تا پخته شود تا نرم شود. این می تواند حدود یک ساعت طول بکشد. در صورت تبخیر کامل آب ، می توانید آب اضافه کنید. سپس شکر اضافه کنید.

مواد لازممقدار لازم
برنج خیس کرده2 پیمانه
شکر4 پیمانه
کره گیاهی50 گرم
زعفران1 مثقال
گلاب1 پیمانه
روغن1 قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادامبه مقدار لازم

قبل از پخت حتما به این چند نکته باید توجه کنید : 1.نکته مهمی که لازم است در مقدار پیمانه شله زرد بدانید این است که هر اندازه پیمانه ای که انتخاب میکنید باید با همان پیمانه آب و شکر به نسبت چند برابر برای شله زرد استفاده کنید. یعنی اگر یک پیمانه برنج میگیرید باید با همان پیمانه 2 لیوان شکر و 6 لیوان آب استفاده کنید. این نسبت در مورد درست کردن شعله زرد متداول است.2.برنج نیم دانه زود تر وا میرود پس برای خیس کردن آن دو تا سه ساعت کافی می باشد و همچنین برنج های معمولی عکس این قضیه را شامل می شوند و ما بین 12 الی 24 ساعت برای وا رفتن و نرم شدن برنج نیاز می باشد.

استفاده از گل ها در تزیین شله زرد
گل ها و دارچین و شله زرد تزیین شده

قبل از افزودن شکر ، برنج باید له شود.


زعفران شکفته و کره را اضافه کرده و روی حرارت نگه دارید. مرتبا هم بزنید تا قسمت های پایین نسوزند.

در این زمان می توانید آب اضافه کنید اگر وعده غذایی بسیار غلیظ باشد یا اگر خیلی آبکی است می توانید اجازه دهید آب اضافی آن بخار شود.

هنگامی که ضخامت به همان اندازه که می خواهید ، گلاب اضافه کرده و آن را برای چند دقیقه روی حرارت نگه دارید.

طرز تهیه پودینگ برنج زعفرانی ایرانی و تزیین شله زرد با دارچین


کره و گلاب را اضافه کنید. در این مرحله می توانید خلال بادام و هل پودر شده اضافه کنید.
وعده غذایی شما آماده است! می توانید آن را با دارچین پودر شده ، گلبرگ های گل سرخ و برش های آجیل تزیین کنید.

تزیین شعله زرد | پودینگ برنج ایرانی با دارچین با کیفیت

یادداشت:
پودینگ برنج زعفرانی ایرانی را می توانید هم سرد و هم گرم سرو کنید.
اگر از غلات سبوس دار به جای برنج شکسته استفاده می کنید ، به آب بیشتری احتیاج دارد تا به شکل موشی درآید.
قبل از افزودن شکر اطمینان حاصل کنید که برنج کاملاً پخته است ، زیرا شکر می تواند روند پخت را کند کند.
داخل پودینگ می توانید برش های بادام داشته باشید. برای این کار می توانید همزمان با افزودن گلاب ، برش های خیسانده بادام را نیز اضافه کنید.
هل همچنین یک انتخاب اختیاری است. می توانید همزمان با افزودن زعفران ، هل پودر شده نیز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code