منوی محصولات
سبد خرید - 0 مورد

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بز آلپاین – آلپ نژاد رشته کوه آلپ و توانایی تولید شیر بالا

بز آلپاین – آلپ نژاد رشته کوه آلپ و توانایی تولید شیر بالا

بز آلپاین فرانسه و اروپا

بز نژاد آلپاین

تاریخچه و خصوصیات
منشاء اولیه‌ی این نژاد نواحی کوهستانی سوئیس، اتریش و فرانسه است. لذا بهترین عملکرد را در نواحی سرد و کوهستانی داشته و در نواحی گرمسیري نیز تولید مناسبی دارد. در این نژاد رنگ بدن به صورت سیاه، سفید، خاکستري و یا ترکیبی از آن ها می باشد. هر دو جنس داراي شاخ هستند. از خصوصیات ممتاز این نژاد عادت پذیري آن به شرایط محیطی متفاوت است. مشخصات صفات تولیدي این نژاد مشابه نژاد سانن می باشد ولی تولید آن بیشتر است. وزن متوسط بلوغ در جنس نر 65 تا 80 کیلو گرم و در جنس ماده 50 تا 60 کیلو گرم است.

معرفی نژاد گاو براون سوئیس – Brown Swiss(در یک برگه جدید مرورگر باز میکند)

بز آلپ یا آلپاین


آلپ نژاد بز متوسط و بزرگی از بز خانگی است که به دلیل توانایی شیر دوش بسیار خوب شناخته می شود. آنها هیچ رنگ یا علامت مشخصی ندارند (اگرچه برخی از مارک ها مورد تبعیض قرار می گیرند). آنها دارای شاخ ، نیمرخ صاف و گوشهای برافراشته هستند.

این نژاد از آلپ فرانسه منشا گرفته است. وزن بالغ حدود 61 کیلوگرم (135 پوند) و قد شانه آن حدود 76 سانتی متر (30 اینچ) است. بزهای آلپی می توانند از سفید یا خاکستری تا قهوه ای و سیاه باشند. بزهای آلپی شیرهای سنگینی هستند. این شیر را می توان کره ، پنیر ، صابون ، بستنی یا هر محصول لبنی دیگری که به طور معمول از شیر گاو تهیه می شود ، تهیه کرد. آنها اغلب برای تولید لبنیات تجاری ، و همچنین بزهای شیر خانگی استفاده می شود.


انواع مختلفی از بزهای آلپ ظهور کرده اند

آلپ های خالص (فرانسوی): نوع اصلی آن از کوه های آلپ فرانسه است
آلپ های آمریکایی: بز های آلپ با تأثیرات ژنتیکی دیگر پس از معرفی به ایالات متحده. بز های آلپ آمریکایی از نوع بصری و خلق و خوی بسیاری مانند بز های آلپ فرانسه برخوردارند ، اما ممکن است به دلیل تلاقی ، از مارک استاندارد یا شکل ظاهری کمتری برخوردار باشند.

مشخصات بز آلپاین


بزهای آلپ نژادی با اندازه متوسط ​​تا بزرگ هستند. قد نرها در زمین پژمرده بیش از 81 سانتی متر (قد 32 سانتی متر) و قدک ماده ها بیش از 76 سانتی متر (30 اینچ) بلند است. طول موهای آنها کوتاه تا متوسط ​​است و در همه رنگ ها و ترکیب رنگ ها وجود دارد. آنها گوشهای راست و نیم رخ مستقیمی دارند ، و به عنوان “ظریف برازنده” توصیف می شوند که توانایی سازگاری با هر گونه آب و هوا را به لطف ماهیت مقاوم خود دارند. آنها تنها نژادی با گوشهای راست قامت هستند که در تمام رنگها و ترکیب رنگها وجود دارند.

خرید دام زنده – فروش دام زنده(در یک برگه جدید مرورگر باز میکند)

بز نر آلپاین
بز نر آلپاین برای منطقه های اروپایی و آمریکایی

میزان بلوغ جنسی در میان بزهای آلپ چهار تا پنج ماه پس از تولد برای بچه های باله و پنج تا شش ماه پس از تولد برای بچه های گوزن است. با این حال ، بچه های کوچک تا حداقل وزن 75-80 پوند نباید پرورش داده شوند. حاملگی یک بز 145 – 155 روز طول می کشد ، با 150 که متوسط ​​است. دوقلوها شایع ترین هستند ، اما می توانند مجرد باشند ، تا پنج قلوها.

بزهای آلپ دوستانه و بسیار کنجکاو هستند ، با این وجود می توانند مستقل و با اراده قوی باشند.

تاریخچه بز آلپاین
بزهای آلپ از آلپ فرانسه سرچشمه می گیرند.

تولید شیر در این نژاد


بز آلپاین به دلیل شیرش معروف است ، به دلیل تولید غنی لبنیات مشهور است. بزهای آلپ به دلیل خلق و خوی مطبوع ، تولید شیر با کیفیت بالا و شیردهی طولانی در صنایع لبنی بسیار محبوب هستند. شیر آلپ دارای محتوای چربی نسبتاً کمی است ، با درصد چربی متوسط 3.4٪. میزان قند آن بیشتر از شیر گاو است اما از نظر مقدار پروتئین متعادل می شود.

شیر بز آلپ 2.3 گرم پروتئین در هر 250 میلی لیتر دارد در حالی که شیر گاو 3.4 پروتئین دارد. تعداد پروتئین بالاتر همیشه خوب نیست ، زیرا کالری بیشتری را با محتوای چربی افزایش می دهد. در مقایسه با شیر بز Saanen ، از همه جنبه های تغذیه ای بالاتر است ، به جز محتوای چربی ، و این یک انتخاب بسیار سالم است.

بز آلپاین از برترین های تولید شیر

بزهای آلپ در کنار بزهای Saenen و Toggenburg یکی از برترین تولیدکنندگان شیر هستند. آنها به دلیل کم بودن مقدار چربی از دو مورد دیگر متمایز هستند. این می تواند ارتباط مستقیمی بین وزن حیوان و محیط عادی آن باشد. با این حال ، وزن بز نوبیا مانند بلوغ آلپ در زمان بلوغ است ، با این حال نسبت به بزهای آلپ شیر کمتری تولید می کند که حاوی نسبت بیشتری چربی است.

دوره اوج تولید شیر پس از چهار تا شش هفته زایمان اتفاق می افتد. وزن بهینه ای که بز در آن تولید بهینه شیر می کند حداقل 130 پوند است. برای بز آلپ این تعداد 135 پوند بیشتر است و در هر دوره شیردهی 2،134 پوند شیر تولید می کند. تغذیه مناسب ، روش های مناسب شیردوشی ، مدیریت تولید مثل و کنترل بیماری نیز از عواملی است که به تولید شیر بز آلپ کمک می کند.

چهار عامل برای تولید بهینه در بز

چهار نیاز وجود دارد که برای تولید بهینه لبنیات باید کارآمد باشند. بزهای لبنی باید در شرایط خاصی نگهداری شوند تا تولید آنها نگران نباشد. تغییر در عوامل خارجی می تواند باعث کاهش تولید شیر به دلیل فشار وارد شده بر بز برای سازگاری با این تغییرات شود. چهار عامل برای تولید بهینه عبارتند از: تهویه مناسب ، بسترهای خشک ، فیدر و آب تأمین نشده ، حداقل کار و مزاحمت.

شیر آلپ مانند تمام شیرهای بز ، وقتی برای مصرف انسان در نظر گرفته می شود ، باید بلافاصله فیلتر و سرد شود. دمایی که شیر در آن بهترین باقی بماند در دمای 4.4 درجه سانتیگراد (39.9 درجه فارنهایت) است. بلافاصله شیر خنک سازی لازم است تا رشد باکتری اضافی وجود نداشته باشد. باکتری های گرم با سرعت بیشتری رشد کرده و تکثیر می شوند تا شیر خراب شود. ماندگاری شیری که در یخچال قرار دارد حدود سه تا چهار هفته است. انجماد شیر حدود چهار تا پنج هفته ماندگاری آن را افزایش می دهد.

بز شیر آلپاین
بز آلپاین از نژاد های برتر بز شیری می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code